// Add the new slick-theme.css if you want the default styling
-->

Capsules

De kracht van de natuur in één capsule. Deze paddenstoelen zijn met zorg wild geoogst of gekweekt, waarbij de natuurlijke omgeving wordt nagebootst. Dankzij dubbele extractietechnieken halen wij het beste uit elke paddenstoel. Uiteraard zonder hulpstoffen, bindmiddelen, vulstoffen of additieven.

Lion’s Mane

De Lion’s Mane [Hericium Erinaceus] is een roomwitte paddenstoel die voornamelijk aan eiken- of beukenbomen groeit. Wat deze paddenstoel met name zo bijzonder maakt is de hoeveelheid aan essentiële aminozuren. Dit supplement bevat 1000 mg Lion’s Mane per dagdosering van twee capsules.

Reishi

Dit supplement van de Reishi-paddenstoel bevat 100% vruchtlichaam van de krachtige Red Reishi paddenstoel. Deze paddenstoel wordt gekweekt op Duanhout voor optimale voedingsstoffen. Dankzij een traditioneel heet water extractieproces kunnen wij de diversiteit aan gewenste voedingsstoffen in dit supplement maximaliseren. De Reishi-paddenstoel wordt met name voor de hoeveelheid aan triterpenen geroemd.

Chaga

De Chaga paddenstoelen [Inonotus Obliquis] voor dit supplement zijn wild geoogst van berkenbomen in Siberië. Daarom bevatten onze supplementen met Chaga één van de belangrijkste actieve voedingsstoffen: betulinezuur. We passen een traditioneel heet water extractieproces toe om het gehalte aan gewenste voedingsstoffen te maximaliseren.

Let op: dit supplement wordt niet geleverd in België.

Cordyceps

De Cordycepspaddenstoel voor dit supplement wordt gekweekt op biologisch Sorghum en is daarom ook volledig vegan. De natuurlijke omgeving tijdens de kweek wordt op een identieke wijze nagebootst. We voegen tijdens het productieproces een geconcentreerd vruchtlichaamextract aan de Cordyceps Militaris toe voor maximaal effect. Deze paddenstoel staat bekend om de stoffen cordycepine, nucleotides, polysachariden, sterolen, spoorelementen en mineralen

Maitake

De Maitake paddenstoel is een smakelijke paddenstoel om op te eten. Met dit supplement ervaar je de kracht van de Maitake op een heel ander niveau. Deze paddenstoel heeft een groot pallet aan wateroplosbare vezels, mineralen, vitaminen en tal van aminozuren.

Shiitake

Zowel in China als Japan wordt de Shiitake-paddenstoel gewaardeerd vanwege zijn krachtige en nutritionele eigenschappen. Het is een ware bron van vitaminen en mineralen. Bij dit supplement combineren we een full spectrum biomassa van mycelium en jong gekweekte vruchtlichamen met elkaar. Bij het productieproces wordt de natuurlijke omgeving op identieke wijze nagebootst

Reishi Spore

Een krachtig supplement waarbij je profiteert van 100% sporen van de Red Reishi paddenstoel. Dankzij de lage temperaturen tijdens het productieproces zijn hoge concentraties aan triterpenen van de Reishi-paddenstoel behouden.

Myco-Zen

Myco-Zen

Dit supplement is gebaseerd op de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde voor het verbeteren van de ‘shen-spirit’. Voor de hoogste kwaliteit wordt in dit supplement de Reishi-paddenstoel gecombineerd met Lion’s Mane. Dankzij een dualextract zijn de waardevolle stoffen van beide paddenstoelen behouden gebleven tijdens het productieproces.

Myco O2

Gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde verbetert dit supplement de ‘vital breath’. Hierbij worden de sporen van de Reishi gecombineerd met een Cordyceps-extract voor maximale voordelen.

Myco-Qi
Mycomplex

Mycomplex

De Mycomplex is het enige supplement uit deze reeks waar je profiteert van maar liefst drie krachtige en gerespecteerde paddenstoelen: Reishi, Cordyceps en Maitake. Een krachtige combinatie voor maximale ondersteuning.

Myco Synergy

Mushrooms For Life Myco Synergy is een voedingssupplement bestaande uit 6 soorten biologische paddenstoelen. Het bevat Lion’s Mane, Shiitake, Maitake, Reishi, Cordyceps en Tremella.

Myco Beauty

Mushrooms For Life Myco Beauty is een voedingssupplement bestaande uit biologische Chaga en Tremella paddenstoelenextracten. Deze zorgvuldig samengestelde blend combineert de krachtige eigenschappen van de ‘schoonheidspaddenstoel’ Tremella en de Chaga-paddenstoel, die rijk is aan betulinezuur en antioxidanten, verkregen uit biologisch geteelde en wild geoogste berkenbomen.