// Add the new slick-theme.css if you want the default styling
-->

Reishi Spore-collectie

Vroeger in het oude Japan was de Reishi-paddenstoel zijn gewicht in zilver waard. Waarom? De Reishi is een krachtige paddenstoel met een waardevol palet aan werkzame stoffen. Bij deze Spore-collectie gebruiken ze uitsluitend de sporen van de Reishi-paddenstoel. Dit is het meest geconcentreerde deel. De sporen bevatten ongeveer drie keer zoveel terpenen in tegenstelling tot het vruchtlichaam. Al onze Rode Reishi-paddenstoelen zijn afkomstig uit het Longquan district, waar de Reishi oorspronkelijk vandaan komt.

Reishi Spore

Een krachtig supplement waarbij je profiteert van 100% sporen van de Red Reishi paddenstoel. Dankzij de lage temperaturen tijdens het productieproces zijn hoge concentraties aan triterpenen van de Reishi-paddenstoel behouden.

Myco-Zen

Dit supplement is gebaseerd op de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde voor het verbeteren van de ‘shen-spirit’. Voor de hoogste kwaliteit wordt in dit supplement de Reishi-paddenstoel gecombineerd met Lion’s Mane. Dankzij een dualextract zijn de waardevolle stoffen van beide paddenstoelen behouden gebleven tijdens het productieproces.

Myco-Qi

Myco O2

Gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde verbetert dit supplement de ‘vital breath’. Hierbij worden de sporen van de Reishi gecombineerd met een Cordyceps-extract voor maximale voordelen.

Mycomplex

De Mycomplex is het enige supplement uit deze reeks waar je profiteert van maar liefst drie krachtige en gerespecteerde paddenstoelen: Reishi, Cordyceps en Maitake. Een krachtige combinatie voor maximale ondersteuning.

Mycomplex