// Add the new slick-theme.css if you want the default styling
-->

Poeders

Onze biologische paddenstoelpoeders bevatten wild geoogste, natuurlijk gekweekte paddenstoelen met dubbele extractietechnieken. Hierdoor halen we het beste uit elke paddenstoel. Onze poeders zijn verkrijgbaar in diverse gerespecteerde paddenstoelen. Perfect om toe te voegen aan warme of koude dranken, smoothies of om te verwerken in baksel. Hierdoor geef je ‘normale’ dranken of baksels hele andere waardevolle toevoegingen.

Lion’s Mane

De Lion’s Mane paddenstoel in poedervorm. Deze paddenstoel staat bekend als pruikzwam en wordt geëerd vanwege de hoeveelheid aan essentiële aminozuren. Dit supplement bevat een full spectrum biomassa en wordt gekweekt op bruine rijst voor maximale voedingsstoffen. De smaak van Lion’s Mane gaat goed samen met chocolade of frisse smaken, zoals fruit.

Reishi

De Reishi paddenstoel is gekweekt op Duanhout voor optimale voedingsstoffen. Via een traditioneel heet water extractieproces worden de gewenste voedingsstoffen gemaximaliseerd. De smaak van de Reishi-paddenstoel gaat heel goed samen met chocolade / cacao.

Cordyceps

De Cordyceps is een krachtige paddenstoel. Deze paddenstoel wordt gekweekt op biologische Sorghum, waarbij de natuurlijke omgeving op een identieke wijze is nagebootst. De smaak van cordyceps gaat erg goed samen met koffiesmaak.

Reishi Spore

Een krachtig supplement waarbij je profiteert van 100% sporen van de Red Reishi paddenstoel. Dankzij de lage temperaturen tijdens het productieproces zijn hoge concentraties aan triterpenen van de Reishi-paddenstoel behouden.

Myco-Zen

Myco-Zen

Dit supplement is gebaseerd op de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde voor het verbeteren van de ‘shen-spirit’. Voor de hoogste kwaliteit wordt in dit supplement de Reishi-paddenstoel gecombineerd met Lion’s Mane. Dankzij een dualextract zijn de waardevolle stoffen van beide paddenstoelen behouden gebleven tijdens het productieproces.

Myco O2

Gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde verbetert dit supplement de ‘vital breath’. Hierbij worden de sporen van de Reishi gecombineerd met een Cordyceps-extract voor maximale voordelen.

Myco-Qi
Mycomplex

Mycomplex

De Mycomplex is het enige supplement uit deze reeks waar je profiteert van maar liefst drie krachtige en gerespecteerde paddenstoelen: Reishi, Cordyceps en Maitake. Een krachtige combinatie voor maximale ondersteuning.

Myco Synergy

Mushrooms For Life Myco Synergy is een voedingssupplement bestaande uit 6 soorten biologische paddenstoelen. Het bevat Lion’s Mane, Shiitake, Maitake, Reishi, Cordyceps en Tremella.

Myco Beauty

Mushrooms For Life Myco Beauty is een voedingssupplement bestaande uit biologische Chaga en Tremella paddenstoelenextracten. Deze zorgvuldig samengestelde blend combineert de krachtige eigenschappen van de ‘schoonheidspaddenstoel’ Tremella en de Chaga-paddenstoel, die rijk is aan betulinezuur en antioxidanten, verkregen uit biologisch geteelde en wild geoogste berkenbomen.