// Add the new slick-theme.css if you want the default styling

Biologische paddenstoelsupplementen

“Wetenschappers hebben pas onlangs bevestigd wat oude culturen al eeuwen weten; paddenstoelen bevatten enkele van de krachtigste medicinale stoffen die in de natuur worden gevonden.”

Shiitake paddenstoel
Ontworpen en ontwikkeld door Martin Powell

Onze paddenstoelsupplementen zijn vakkundig samengesteld en ontworpen door Martin Powell. Martin Powell heeft meer dan 20 jaar onderzoek verricht naar de kracht van medicinale paddenstoelen. Hij is hiermee een belangrijk figuur in onze kennis naar de kracht en therapeutische toepasbaarheid van paddenstoelen. Martin heeft met zijn kennis en achtergrond onze paddenstoelsupplementen zo samengesteld dat ze voor iedereen toegankelijk en toepasbaar zijn.

Meer weten over de onderzoeken van Martin Powell? Hij heeft twee boeken over medicinale paddenstoelen geschreven.

“Onze missie? Het beschikbaar stellen van hoogwaardige biologische paddenstoelsupplementen voor een betaalbare prijs.”

Kwaliteit als uitgangspunt

Paddenstoelen rechtstreeks van de bron

Paddenstoelen zijn complex. Voor al onze supplementen streven wij naar de hoogst mogelijk haalbare kwaliteit voor een betaalbare prijs. Daarom halen wij onze paddenstoelen rechtstreeks bij de bron vandaan. Dit is de plek waar de paddenstoelen oorspronkelijk groeien. Hier bevatten ze de meeste waardevolle stoffen en hebben ze de ideale groeiomstandigheden.

Mushrooms4Life paddenstoelen

Biologisch

Al onze supplementen zijn 100% biologisch. Waarom? Paddenstoelen zijn de schoonmakers van de natuur. Ze nemen alles op uit hun omgeving; goed en slecht. Wanneer de supplementen niet volledig biologisch zijn, loop je de kans dat ze verkeerde stoffen in zich opnemen. Denk aan pesticiden of andere chemische middelen. Daarom zijn wij trots dat al onze supplementen voldoen aan de strenge eisen van de Soil Association en zonder hulpstoffen, bindmiddelen en additieven worden gemaakt. Echt de kracht van de natuur in één capsule.

Daarnaast doen wij er alles aan om onze voetafdruk op de wereld zo klein mogelijk te maken. De paddenstoelen worden daarom geleverd in een glazen potje.