// Add the new slick-theme.css if you want the default styling
-->

Mushrooms4Life in de media

De wondere wereld van paddenstoelen

Paddenstoelen zijn complex. Nog steeds weten we nog niet alles van ze. Wel komen er steeds meer onderzoeken en verhalen van mensen die onze supplementen hebben uitgeprobeerd. Deze verhalen delen we graag met jou. Heb jij ons al voorbij zien komen?

Wat zeggen bekende bloggers?
De Gezonde Wereld

De Gezonde Wereld over Mushrooms4Life

Hoe leef je nu gezond? Wat is het geheim? Op de blog van De Gezonde Wereld proberen ze het geheim te kraken. Door diverse producten, supplementen en leefstijlen uit te proberen en hun bevindingen erover op te schrijven, lees je een eerlijk verhaal. Ook namen ze paddenstoelsupplementen onder de loep. Helpt het nu echt? Op hun blog lees je er alles over!

Foodness

Recept Smoothiebowl Foodness

Op zoek naar inspiratie voor je ontbijt? Claartje van Foodness.nl heeft een heerlijk receptje voor een super gezonde smoothie bowl. In deze smoothie bowl stopt ze een hoop groente en fruit en… Lion’s Mane Matcha latte. Een onverwachte smaakmaker, maar super lekker. Je kunt het recept op haar website lezen.

Gezondblog

Evelina Gezondblog over Reishi Spore

Helpt de Reishi Spore bij hooikoortsklachten? De man van Evelina van Gezondblog probeert het uit. Trouw nam hij dagelijks de capsules. Zijn bevindingen? Lees het op haar blog.

Zazazoo

Mushrooms4Life Zazazoo

Jolanda van Zazazoo.nl heeft een blog over beauty, reizen en gezondheid. Ook heeft zij meerdere blogs geschreven over de Cordyceps en meestgestelde vragen van paddenstoelsupplementen.

Classylife

Classylife over Mushrooms4Life

Waarom zou je paddenstoelsupplementen gebruiken? Op de blog van Classylife zetten zij 6 belangrijke redenen uiteen waarom zij vinden dat iedereen paddenstoelen zou moeten proberen. En uiteraard onderbouwd met wetenschappelijke artikelen.

Grandlife

Grandlife over Mushrooms4Life

Hoe wordt je fit voor de lente? In de blog van Grandlife lees je drie goede manieren om helemaal in shape te komen voor de lente en uiteindelijk ook de zomer. Spoiler: ze hebben paddenstoelsupplementen toegepast. Hoe en waarom? Lees het in hun blog.

Vegan_NL_Producten

Vegan_NL_Producten over Mushrooms4Life

Een tip van Vegan_NL_Producten: doe Reishipoeder lekker door je yoghurt als ontbijt. Heel erg lekker en super gezond.

Esmée Lifestyle

Esmee lifestyle blog over Cordyceps

Waarvoor gebruik je Cordyceps? Om te sporten. Esmée Lifestyle vertelt op haar persoonlijke blog waarom zij Cordyceps gebruikt en waarom.

Bregblogt
Breg Blogt over Medicinale paddenstoelen

Wil jij beginnen met paddenstoelsupplementen? Wat moet je hier nu écht over weten? Breg van Bregblogt heeft vijf dingen voor je op een rij gezet die jij moet weten voordat je begint aan deze supplementen.

Fitcode
Fitcode over Cordyceps Mushrooms4Life

Helpt Cordyceps bij het sporten? Fitcode onderzocht de bijzondere kenmerken en eigenschappen van de Cordyceps paddenstoel. Lees hun ervaringen en meer op hun blog.

Top-X
Top-X over Mushrooms4Life

Welke paddenstoelen heb je in Nederland? Welke zijn geschikt om in te nemen als supplement? Top-X legt het je uit in hun blog.

Marstyle
Marstyle over Mushrooms4Life

De blog MarStyle duikt de wereld in van paddenstoelen. Met haar blog vertelt ze je meer over de 4 populairste paddenstoelen: Lion’s Mane, Shiitake, Chaga en Cordyceps.

Earth Matters
Earth Matters over Muhsrooms4Life

Paddenstoelen worden al eeuwen gebruikt door diverse culturen. De blog Earth Matters zet de voordelen van Mushrooms4Life in het zonnetje en wat het zo bijzonder maakt.

The Beauty Magazine
The Beauty Magazine over Mushrooms4Life

Optimaal genieten van een Reishi Cacao Latte. The Beauty Magazine deelt een heerlijk – en super makkelijk – recept. Zeker het proberen waard!

LifesAbout
Lifesabout over Mushrooms4Life

Waarom kiezen voor Mushrooms4Life? Geertje is gedoken in de hartverwarmende missie achter het merk. In haar post lees je waarom zij kiest voor Mushrooms4life.

Goed Eten Gezond Leven
Goed Eten Gezond Leven over de Shiitake paddenstoel van Mushrooms4life

De Shiitake paddenstoel. Wat zijn de voordelen van deze paddenstoelen als voedingssupplement? Jenny heeft onderzoek gedaan en geeft uitleg hierover in haar blog.

Lindsey Beljaars
Lindsey Beljaars over Mushrooms4Life

Waarom zou je paddenstoelsupplementen gebruiken? Lindsey Beljaars geeft drie redenen om deze supplementen uit te proberen.

Gym Junkies
Gym Junkies over Mushrooms4Life

Waarom Mushrooms4Life gebruiken als het paddenstoelsupplement? Gym Junkies neemt je mee in de drie redenen waarom zij onze supplementen bijzonder vindt.

Het laatste nieuws
Hollands Kroon Actueel

Hollands Kroon Actueel over Mushrooms4Life


Wil jij meer weten over paddenstoelen en paddenstoelsupplementen? Hollands Kroon heeft een artikel met de vijf meest gestelde vragen over deze bijzondere supplementen. Van hoe ze werken tot waarom het belangrijk is om biologisch te kiezen.

Medemblik Actueel

Medemblik Actueel over Muhsrooms4Life


Reishi samen met een cacao: klinkt heerlijk toch? In het artikel op Medemblik Actueel vertellen zij waarom het lekker is en ook nog eens gezond. Want naast Reishi heeft cacao ook aardig wat voordelen.

Oisterwijk Nieuws

Oisterwijk Nieuws over Mushrooms4Life


Paddenstoelen. Vele mensen gebruiken ze. Waar helpen ze mee? Wat zijn de unieke eigenschappen? Lees het in het nieuwsbericht van Oisterwijk Nieuws.

Bio journaal

De medicinale eigenschappen van paddenstoelen


Het Bio journaal heeft zich verdiept in in de medicinale eigenschappen van paddenstoelen. In het nieuwsbericht lees je waarom zij vinden dat iedereen er toegang tot moet hebben.

Amstelveenz

Amsteelveenz over de Chaga paddenstoel


De Chaga paddenstoel. Een eeuwenoude paddenstoel die hedendaags weer herontdekt wordt. Waarvoor helpt het? Lees het in het nieuwsbericht van Amstelveenz.

Beverwijk Nieuws

Beverwijk nieuws Lion's Mane als studeerpil


Beverwijk Nieuws is op zoek gegaan naar een natuurlijk alternatief van de studeerpil. Uit het onderzoek bleek dat de Lion’s Mane paddenstoel een geschikte kandidaat is. Lees op Beverwijk Nieuws waarom dit zo is.

Klazienaveen Lokaal

Klazienaveen Lokaal over de Reishi paddenstoel tegen hooikoorts

Klazinaveen Lokaal was op zoek naar een natuurlijke oplossing voor Hooikoorts. In hun nieuwsbericht lees je waarom zij voor de Reishi paddenstoel hebben gekozen.

PEN

Pen over de Reishi tegen stress

De Digitale Stad Nieuwegein, ook wel bekend als Pen, heeft dé tip voor de studenten die stress ervaren van dit schooljaar. Namelijk, de Reishi paddenstoel. Lees waarom in het nieuwsbericht op Pen.

In-Dokkum

In dokkum over paddenstoelen uit tradiotionele chinese geneeskunde Mushrooms4Life

Het team van In-Dokkum is in de traditionele Chinese geneeskunde gedoken. Hierin hebben zij drie gerespecteerde paddenstoelen gevonden en hun voordelen beschreven. Lees er meer over in hun artikel.

De Zandvoortse Courant

Zandvoorste Courant over de Lion's Mane Mushrooms4Life

Een natuurlijk supplement voor meer focus? De Zandvoortse Courant raadt de Lion’s mane aan. Wil je weten waarom? Lees het dan in hun nieuwsbericht.

Lokaal Gelderland

Lokaal Gelderland over de Maitake paddenstoel

Wil jij meer weten over de Maiktake paddenstoel? Het redactieteam van Lokaal Gelderland is in de Japanse geneeskunde gedoken en heeft onderzocht wat de voordelen zijn van deze prachtige paddenstoel.

Print: magazines, kranten en meer…
Puur Mieke Magazine

Puur Magazine Puur Mieke - Mushrooms4Life


Regelmatig geeft Puur Mieke een magazine uit met vele tips, recepten en de nieuwste producten. En in de decembereditie had Mieke onze paddenstoelsupplementen als tip voor al haar lezers.