// Add the new slick-theme.css if you want the default styling
-->

Mushroomlattes & koffies

Lion’s Mane met matcha of Reishi met cacao. Via slimme smaakcombinaties hebben we diverse smakelijke mushroomlattes en -koffies ontwikkeld. Rijk van smaak en verrijkt met de kracht van paddenstoelen. Een perfect alternatief voor jouw dagelijkse kop koffie. Deze producten worden geleverd in luxe glazen potten.

Cordyceps Adaptogen Coffee

Cordyceps is een bron van de neurotransmitter Adenosine. Deze neurotransmitter maakt deel uit van de energierijke moleculen en diverse processen in het lichaam. Hierdoor ontstaat er een fantastische synergie tussen Cordyceps en koffie. Een hele prettige manier om aan je dagelijkse dosis cafeïne en Cordyceps te komen.

Cordyceps
Reishi
Reishi Zen Coffee

Reishi is een krachtige paddenstoel die – net als Cordyceps – een rijke bron is van de neurotransmitter Adenosine. Daarnaast heeft Reishi een balancerend effect, waardoor je kan genieten van een smaakvolle koffie en de kracht van Reishi

Cordyceps Beetroot Latte

Cordyceps is een nutritionele krachtpatser en staat bekend om het bieden van ondersteuning op diverse vlakken. Dankzij de combinatie van Cordyceps, nitraatrijk bietensap en romige kokosnoot heb je een heerlijke pre-workout. Perfect om de dag mee te starten of voor het sporten.

Cordyceps paddenstoel
Chaga

Chaga Turmeric Latte

Chaga is een allround beschermer met nutritionele eigenschappen. Zo is de Chaga-paddenstoel rijk aan antioxidanten, zoals betulinezuur en glutathione. Met deze latte ervaar je de kracht van Chaga op een heel andere manier. Dankzij slimme smaakcombinaties wordt de smaak van de paddenstoel gecombineerd met hoogwaardige kurkuma, romige kokosnoot en een vleugje vurige gember en zwarte peper.

Let op: deze mushroomlatte wordt niet geleverd in België.

Lion’s Mane Matcha Latte

Lion’s Mane is de meest gerespecteerde paddestoel voor cognitieve ondersteuning. Bij deze blend wordt Lion’s Mane gecombineerd met Matcha, romige kokosnoot en een vleugje kaneel. Hierdoor is het rijk aan L-theanine en ook nog eens heerlijk van smaak.

Lion's Mane
Reishi

Reishi Cacao Latte

Reishi wordt al eeuwen veelvuldig toegepast in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Een gerespecteerde paddenstoelen die wordt vereerd om zijn spirituele potentie. De smaak van Reishi laat zich perfect combineren met cacao en romige kokosnoot. Hiermee ervaart u de kracht van de Reishipaddenstoel op een hele andere manier.

Maitake Ginger Latte

Maitake is een van de krachtigste seizoensbeschermers. Deze paddenstoel heeft onder andere een breed scala aan bètaglucanen. De smaak van maitake laat zich heel goed combineren met vurige gember en romige kokosnoot. Een heerlijke mushroomlatte die je het hele jaar door kan drinken.

Maitake